Blondă și fără silicoane! Pozele de care Cruduța vrea să uite!

 
+2 click pentru
galerie

Este incredibil de sexy, frumoasă şi extrem de atrăgătoare. Incinge imaginaţia bărbaţilor cu fiecare apariţie şi asta nu este tot. Cea mai râvnită fostă asistentă păcătoasă arata la fel de bine şi în adolescenţă. Greu de crezut, dar priviţi imaginile extrem de provocatoare.Nu mai e un secret pentru nimeni că Daniela a câştigat primii bani în cluburi, unde era animatoare. Ambiţioasă de fel, tânăra a evoluat şi, treptat, şi-a conturat o carieră în televiziune.


Exista insa imagini de colecţie cu Cruduţa de pe vremea când avea doar 17 ani şi era sută la sută naturală. Ca orice adolescentă, fosta asistenta pacatoasa mergea la mare unde făcea furori în momentul în care ajungea la plajă.


Cu toate că, la acea vreme, nu descoperise încă efectele chirurgiei estetice, vedeta Antenei 1 făcea furori la malul mării, unde etala costume de baie minuscule şi poza provocator. Cum mama natură nu o înzestrase cu un bust generos, blonda avea grijă să îl mascheze şi adopta poziţii provocatoare, în care îşi scotea în evidenţă posteriorul.


Însă dorința de a avea un bust generos s-a conturat câteva luni mai târziu, atunci cand Daniela Crudu a vizitat cabinetul unui chirurg estetician, pentru a se tuna. Nu a mai avut răbdare să împlinească 18 ani, aşa că şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui şi astfel a scăpat de complexul sânilor mici. Ulterior, noii nuri ai vedetei au fost admiraţi în toată splendoarea în pictorialele fierbinţi pe care le-a făcut pentru o revistă destinată bărbaţilor.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest