Blonde, brunete sau roșcate, tu ce preferi în pat? Află diferențele dintre ele

 

Un studiu efectuat în Germania, a arătat că femeile roșcate fac mai mult sex decât cele blonde sau brunete, dar astea nu sunt singurele diferențe în materie de sex între femei. 

Același studiu a arătat că femeile roșcate au o viață sexuală mai activă implicând atât delectarea cu mai multe practici sexuale, cât și un număr mai ridicat de parteneri sexuali.


Blondele

Femeile blonde sunt conștiente de puterea de atracție pe care o au față de bărbați. Acest atu le determină să fie mai delăsătoare între așternuturi lăsând bărbatul să facă totul. Ele adoră, în schimb, să fie desfătate sexual, fără a recurge la alte tipuri de sex în afară de cel normal. În relațiile de lungă durată, obișnuiesc să facă sex oral.


Brunetele
Brunetele se mândresc cu alura misterioasă pe care o au și sunt în stare de “fapte mărețe” pentru a-și satisface partenerul. Scopul lor suprem este satisfacția psihică și emoțională proprie că “l-au dat pe spate”. Indiferent de motivație, o brunetă se aventurează în toate practicile sexuale, de la oral la anal.


Roșcatele
Focoasele roșcate sunt dispuse să încerce practici sexuale mai puțin obișnuite. Indiferent ce fac, cu cine fac, roșcatele se mândresc cu atitudinea lor liberă în privința sexului și vor respinge de îndată un bărbat care, sub o formp sau alta, încearcă să le facă să se simtă vinovate, rușinate de vieților lor sexuale.


Sursa: lyla.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest