Boala cruntă a lui Brigitte Sfăt are leac! Carmen Harra a dezvăluit reţeta vindecării

 

Anunţul că Brigitte Sfăt are două tumori a şocat pe toată lumea. Ei bine, boala cruntă de care suferă soţia lui Ilie Năstase are un leac! Totul depinde doar de ceva din trecutul ei! Celebra Carmen Harra ne-a dezvăluit reţeta vindecării!

Brigitte Sfăt a anunţat, în cursul zilei de miercuri, că în urma unor investigaţii are două tumori în corp, aşa că şi-a cerut scuze tuturor persoanelor pe care le-a necăjit de-a lungul timpului. Carmen Harra ne-a dezvăluit totuşi că problemele sale de sănătate au leac şi că totul depinde de Brigitte.

"Nu, nu moare. Ea vrea să-şi elibereze orice Karma negativă pe care a creat-o, prin cerându-şi iertare. Vrea să...e foarte frumos ce a făcut şi foarte pozitiv şi din cauza asta ea va trece cu bine peste această încercare. Ea este un exemplu minunat pentru cei din jur care trec printr-o stare gravă şi se întreabă dacă ceea ce li se întâmplă e legat de acţiunile lor greşite din trecut. Că de foarte multe ori se întâmplă acest lucru, când greşim faţă de cei din jur, suntem puşi de viaţă prin teste dificile. Ea trăieşte un test mare, dar pentru că are înţelepciunea să se dezlege karmic de faptele anterioare, o să treacă bine peste acest eveniment. Eu cred că tumorile astea există de mult. Când organismul generează tot felul de impurităţi, sunt cumuli de energii negative, de-a lungul timpurilor. Sunt legate de faptele ei, de situaţiile prin care a trecut, de emoţiile negative prin care a trecut, de lupta cu cei din jur care nu a fost necesară, de încărcările rele pe care le-a avut în relaţiile cu cei din jur, deci există un adevăr în chestia asta. Starea de sănătate este alterată de situaţiile karmice prin care trece, deci se numesc boli karmice. Bolile care apar în organismul uman, de foarte multe ori sunt boli karmice. sunt rezultanta acţiunilor şi lucrurilor negative prin care noi trecem sau pe care noi le generăm. Totul, totul se va schimba în viaţa ei în bine, totul. Eu cred că problemele ei sunt de mai de mult din trecut", a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Şi-a strigat disperarea pe Facebook
"În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare",
a scris Brigitte, miercuri, pe contul său de socializare.

Cine este Brigitte Sfăt
Brigitte Sfat a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile soţului sau, dar a intrat şi în atenţia procurorilor, după ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corecţie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru că a furat bani din casieria firmei. După ce a fost agresat, bărbatul a făcut plângere penală, iar Brigitte Sfat a fost condamnată la 3 ani la închisoare cu executare. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest