Boby vrea să aducă un preot acasă după ce un bol s-a spart în chiuvetă: „Nu avea de unde să cadă, am făcut toate probele”

 

Artistul a ajuns să creadă că propria locuință este bântuită și se gândește serios să o sfințească pentru a elimina duhurile rele.

 

De două zile încoace, Boby se gândește la un singur lucru: cum a putut cădea un bol din dulap în chiuvetă la unu noaptea! În exclusivitate, la Antena Stars, cântărețul a explicat ce a pățit și a mărturisit că se gândește chiar să aducă un preot în casă, apreciind că nu este deloc un lucru curat.

 

"Era azi noapte, pe la 1 noaptea, apucasem să ațipesc și s-a auzit un zgomot foarte puternic, foarte tare, în bucătărie. Am coborât, îți dai seama, inițial nu am văzut nimic și când m-am uitat în chiuvetă era un castron, un bol de ciorbă, căzut din dulap, de sus, de pe uscător, exact în chiuvetă. Nu îmi explic cum a căzut pentru că nu avea pe unde. Nu avea pe unde să cadă, am făcut toate probele, am sprijinit-o pe ușă să văd dacă nu cumva a împins ușa și să cadă prin ușă dar nu .. nu pot să îmi explic. De aseară mă tot gândesc la treaba asta. (...) Eram eu cu soția, fiul meu dormea, eu cu soția vorbeam, eram ațipit și dintr-o dată s-a auzit o bubuitură. Soția mea mi-a zis să mă duc eu până jos să văd ce s-a întâmplat. (...) Era exact unu noaptea. Unu și două minute", a povestit Boby prin ce a trecut.

 

Cântărețul nu este la prima întâmplare de acest fel, în urmă cu trei ani s-a spart o vază: "Acum vreo trei ani stăteam și ne uitam la televizor și pe dulapul de sub televizor aveam o vază foarte frumoasă din cristal și dintr-o dată, când ne uitam la televizor, s-a spart vaza, s-a făcut o gaură rotundă în mijlocul vazei. Nu pot să îmi dau seama.M-am gândit să aduc și un preot în casă.. Eu sunt foarte credincios. (...) Cred foarte tare în fenomene paranormale."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest