Bodo de la Proconsul, decizie radicală după ce a suferit un infarct! Renunță definitiv la viața de oraș: “Mergem pe un drum nou”

 

Bodo de la Proconsul a șocat pe toată lumea după ce a dezvăluit că a suferit un infarct și o intervenție chirurgicală, în urmă cu doar trei săptămâni. Fericit că a trecut peste cumpăna care îi putea fi fatală, artistul și familia lui au luat o decizie importantă, care le va schimba, în totalitate, viețile.

Din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme, Bodo și soția lui au decis să se mute definitiv din București și să renunțe la haosul din oraș, în detrimentul unei vieți liniștite la țară. Anunțul a fost făcut chiar de soția lui, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare.

Loredana Marin a mărturisit că sunt fericiți pentru decizia pe care au luat-o și sunt siguri că mutarea va reprezenta un nou început, atât pentru artist, cât și pentru ea și cei doi băieți ai lor. Bodo și familia lui se vor muta în casa pe care o deține în comuna Dobrești, județul Argeș.

Împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, a precizat Loredana Marin, soția lui Bodo, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest