Bogdan de la Ploiești, filmat într-un moment de tandrețe cu Cristina Pucean! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

De acum nu mai există niciun dubiu că manelistul și dansatoarea formează un cuplu. Cum a reacționat Cristina Pucean după ce imaginile cu sărutul au devenit publice.

 

Apropierea dintre cei doi îndrăgostiți a fost evidentă pentru toată lumea, însă aceștia nu s-au declarat până acum un cuplu. Zilele trecute, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost surprinși sărutându-se pasional într-un club. În fapt, un fan a filmat întreaga scenă plină de tandrețe dintre cei doi, apoi a lansat videoclip-ul pe TikTok, unde acesta a devenit, în scurt timp, viral.

 

Atunci când fanii au observat apropieri misterioase între cei doi, Bogdan de la Ploiești a dat de înțeles că Cristina Pucean este fina lui, însă fanii nu au făcut decât să se amuze pe această temă, în secțiunea de comentarii. De atunci, cei doi au fost surprinși din ce în ce mai des împreună, indiferent dacă vorbim despre evenimentele la care sunt prezenți de obicei sau timpul liber.

 

Jocul cu nașul și fina a continuat și în declarațiile la televiziuni. Astfel, dansatoarea a spus în exclusivitate la Antena Stars: ”Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet. N-am ce perdeluță să trag, este noul meu ''manager'', dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu? O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni. Nu m-am gândit că ar fi o strategie de marketing...'', a declarat Cristina Pucean în exclusivitate la Antena Stars.

 

Apoi a adăugat: „ Chiar a fost foarte frumos în vacanță, nu am ce să zic. Până acum poate aveam alte destinații, însă acum cred că Santorini este destinația mea de suflet. Nu prea am timp liber de când am un nou manager, pe Bogdan de la Ploiești, îmi pune mereu evenimente. Finul lui este un scump, este la fel ca nepoțelul meu, a mai spus dansatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest