Bogdan de la Ploiești părăsește România! În ce țară se mută: „Miroase a bani pe stradă!”

 

Cântătețul este mai decis ca niciodată să plece definitiv din țară și a ales și unde va trăi de acum înainte.

 

Bogdan de la Ploiești a avut o ascensiune fulminantă în ultima perioadă. Piesele sale au fost în trend pe Youtube, artistul a devenit faimos, iar toate acestea au conlucrat la o situație financiară stabilă. Cântărețul nu se mai uită acum la bani și nu înțelege de ce și-ar mai continua existența în România, așa că s-a decis să plece într-o țară mult mai civilizată.

 

Manelistull a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că se va muta definitiv din țară, mai exact în Elveția. Acesta a precizat că vrea să petreacă mai mult timp alături de familia sa, care se află de multă vreme în Țara Cantoanelor. Bogdan de la Ploiești a declarat că îi place foarte mult țara, însă plecarea nu îi va afecta profesională, deoarece este dispus să se întoarcă în țară oricând pentru colaborări.

 

''Am muncit în ultimii doi ani ca un câine. Mă mut în Elveția. Într-un an, doi nu o să mai stau deloc în România. Părinții mei sunt aici ( n.r. Elveția). Să fiu și mai aproape de ei. Trebuie să stau și cu familia mea mai mult. Am deja foarte mulți ani în care noi nu am stat împreună. Am stat așa ocazional. Este de ajuns! Am casa mea aici deja! Îmi place mie țara, îmi plac oamenii de aici. Aici trebuie să fii foarte serios, nu merge șmecherie multă, vrăjeala și hoție. Aici te ia și te aruncă afară! Am un vibe bun cu țara asta. De ani de zile de când cântam pe aici. Asta este țara banilor, miroase a bani pe stradă'', a declarat Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest