Bogdan Ionescu îşi ţine iubita numai în petreceri! Ce dedicaţii i-a dat fostul Elenei Băsescu, actualei partenere VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bogdan Ionescu este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Sau era! Acum, fostul Elenei Băsescu este îndrăgostit până peste cap de o bombă sexy. Iar ca mărturie stă chiar filmuleţul postat de acesta, în mediul virtual, în care îi face cele mai frumoase declaraţii de dragoste celei care i-a furat inima.

Syda e un vulpoi bătrân! Ştie cum să facă o femeie să se simtă în al nouălea cer. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când cei mai în vogă manelişti, la cererea lui Bogdan Ionescu, i-au dedicat cele mai frumoase piese de dragoste, brunetei.

În urmă cu câteva zile, fostul soţ al Elenai Băsescu a oferit declaraţii, în exclusivitate, pentru Star Matinal în care a precizat cum se simte la vârsta de 40 de ani, dar şi cum stă la capitolul: dragoste.

"Starea mea de spirit la vârsta de 40 de ani este una foarte bună! Până la urmă vârsta este doar o stare de spirit! Nu am nici cel mai mic regret în viaţă, iar dacă aş lua-o de la capăt, dacă aş avea puterea să dau timpul înapoi, aş fi făcut totul la fel!", a spus Bogdan Ionescu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest