Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit civil! Primele declarații ale mirilor: „Cel mai frumos eveniment”/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Bogdan Ionescu și Sheila au zis marele „Da!” în fața ofițerului stării civile! Cei doi au oferit primele declarații despre momentul important din viața lor, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Chiar dacă a trecut deja printr-o căsnicie eșuată, Syda a decis că este pregătit să facă, din nou, pasul cel mare. Astfel că fostul soț al Elenei Băsescu și-a unit astăzi destinul cu cel al frumoasei sale partenere, Sheila.

 „Amândoi am zis „Da-ul” hotărât” ne-a spus Bogdan Ionescu.

Pentru că deja și-au dat seama că sunt suflete pereche, cununia civilă nu a fost deloc una emoționantă pentru cei doi, după cum ne-a zis doamna Ionescu. În schimb au catalogat-o drept unul dintre cele mai importante momente din viața lor de cuplu, iar imaginile de la fața locului pot confirma asta. (GALERIE FOTO)

„Sunt Ionescu de astăzi. Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu.” ne-a spus Sheila.

Când și unde va avea loc petrecerea

Marea paranghelie urmează să aibă loc pe data de 3 octombrie, într-o locație privată și departe de ochii curioșilor. Bogdan Ionescu și Sheila se vor bucura de statutul de oameni căsătoriți la Cirigan Palace Kempinski, fiind unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Istanbul, poziționat pe malul Bosforului.

Un apartament în superbul palat costă 3.500 de euro pe noapte, iar invitații vor fi tratați regește, atât din punct de vedere culinar - preparatele fiind mixte, din bucătăria românească și internațională, cât și din punct de vedere al confortului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest