Bogdan Jianu, dezvăluiri cutremurătoare din închisoare! Fostul soţ al Giuliei are un trecut întunecat!

 
+4 click pentru
galerie

Cine ar fi crezut că fostul soţ al celebrei cântăreţe Giula are un trecut atât de surprinzător! Bogdan Jianu este un actor şi regizor îndrăgit, dar în spatele căruia se află nişte experienţe de-a dreptul cutremurătoare, pe care le-a trăit chiar în...puşcărie.

Deşi este cunoscut pentru talentul actoricesc şi regizoral, nimeni nu a ştiut ce ascunde Bogdan Jianu. Se pare că acesta nu a activat dintotdeauna în domeniul artistic, ci s-a aflat chiar polul opus. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, in exclusivitate pentru spynews.ro, cel mai tare site de ştiri mondene, că înainte să se căsătorească cu Giulia, acesta a lucrat în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Absolvent al Academiei de Poliție, Bogdan Jianu a fost ofițer la Penitenciarul Jilava, unde avea gradul de locotenent.

Ba chiar mai mult de atât! Se pare că acesta a fost obligat de împrejurări să îşi dea demisia, după ce ar fi fost acuzat că ar fi favorizat anumiţi deţinuţi, printre care şi Alexandru Ilie, cunoscut sub numele de Sandu Geamănu (foto sus) – interlopul care a omorât în bătaie un bătrân, pentru a afla unde şi-a ascuns banii, dar şi cel, care peste ani avea să coordoneze furtul maşinii lui Gigi Becali.

După experienţa din cadrul penitenciarului, Bogdan Jianu a vrut să aibă parte de un nou început. Aşa că s-a apucat de actorie, iar în primăvara anului trecut, a divorţat de cântăreaţa Giulia, în secret.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest