Bogdan Mocanu, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă! A fost internat de urgență la spital! VIDEO

 

Bogdan Mocanu trece printr-o perioadă grea din cauza unor probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap și din cauza căruia a fost nevoie de intervenția medicilor. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit care este boala cu care se confruntă de ani de zile.

Bogdan Mocanu a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor, din cauza stării de sănătate precare. Vedeta a mărturisit că se confruntă de ani buni cu diabetul care îi dă mari bătăi de cap, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament strict gândit de cadrele medicale și trebuie săfie monitorizat cu mare atenție de acestea.

Bogdan Mocanu a explicat că unul dintre motivele pentru care starea sa de sănătate s-a înrăutățit a constat în stilul de viața haotic pe care l-a avut în ultima vreme.

„Trebuie să-mi stabilizez diabetul că în ultima perioadă am fost aiurea cu el, să zic așa. Nopți nedormite. O să mânănc la ore la program, nu o să am voie să mânăc ce vreau eu, doar ce-mi dau ei. Mi-au luat sânge(..) Avansează din cauză că e sistemul meu de viață prost, de asta încerc să mă restabilizez că era nevoie, era prea rău. Ar trebui să fiu mai atent, să nu mai mănânc, sa nu mai beau, să dorm mai mult.”, a spus Bogdan Mocanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest