Bogdan Mocanu, declarații exclusive despre relația cu Ema Karter: „Nu cred că a declarat chestii prea intime”

 

Artistul a vorbit la Antena Stars despre ce se întâmplă între el și blondină. Care este poziția oficială a lui Bogdan Mocanu.

 

 

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a mărturisit că nu a fost nicio despărțire între el și Ema Karter. Și a motivat tranșant, evidențiind și cauza: pentru că pur și simplu nu a avut nicio relație cu ea! Artistul nu s-a arătat deranjat de faptul că blondina a vorbit public despre ce se întâmplă între ei, însă a ținut să precizeze că ar fi prea sinceră uneori.

 

„Eu sunt cadoul de Crăciun. Și eu aștept cadou. Nu a fost o despărțire, pentru că nu există o relație, dar am avut niște discuții. Nu m-a deranjat, ne-am asumat, că suntem persoane publice, și nu cred că a declarat chestii prea intime, dar ea are o problemă cu sinceritatea, ea e prea sinceră uneori. Dacă e să ne petrecem sărbătorile împreună sau să îi iau un cadou care știu că i-ar plăcea ei, de ce nu? ”, a mărturisit Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, în cadrul interviului acordat Antena Stars, cântărețul s-a plâns de cu totul alte probleme: faptul că în ultima perioadă mașinile pe care le conduce îl cam lasă în drum. „Nu mi s-a întâmplat demult, dar am rămas cu ea în mijlocul străzii, cam asta pățesc eu de ceva timp. A fost ceva mai nașpa, mi s-a stricat cureaua de accesorii și mi-a sărit în tot motorul. Am rămas fără direcție, cu 80 la oră, în afara Bucureștiului, era și în curbă, erau și tiruri, a fost mai diferit față de ce pățesc eu de obicei”, a precizat Bogdan Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest