Bogdan Mocanu, declarații exclusive la Antena Stars despre noua afacere care o are în plan: „Vreau o altă sursă de venit!”

 

Cântărețul este un curajos, având în vedere că vrea să investească acum, când situația geo-politică nu este tocmai sigură. În ce domeniu și-a propus Bogdan Mocanu să facă un business.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Bogdan Mocanu a dezvăluit că are planuri mari în acest an. Pe primul loc este terminarea casei, dar apoi se va orienta spre dezvoltarea unei noi afaceri. El își dorește să profite de imaginea pe care și-a creat-o și astfel să facă un business.

 

''Cu ajutorul lui Dumnezeu o să termin proiectul cu casa, după care mai am așa niște plăceri de-ale mele pe care vreau să mi le îndeplinesc, iar după va trebui să investesc în ceva, va trebui să îmi caut încă o sursă de venit și na...am zis să fructific cumva imaginea mea. Nu știu, poate frizerie, poate coafor, poate cosmetică, poate masaje, poate X-Body...oricum, ceva în care se interacționează mult cu oamenii'', a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

„Vreau să ajung la oamenii care iubesc frumosul, care iubesc să se îngrijească, care au grijă de ei. Să fii cunoscut sau ''vedetă'' nu prea e profitabil, adică nu prea aduce bani. Sunt foarte, foarte mulți oameni cunoscuți pe care, nu știu...multă lume îi apreciază așa, dar financiar nu au o situație foarte bună, din păcate, oameni care poate chiar ar merita să trăiască mai bine, nu au făcut ce a trebuit să facă la vremea lor”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest