Bogdan Mocanu, declarații exclusive la Antena Stars, după ce s-a zvonit că a s-a despărțit de iubită: „Mă îndrăgostesc de o femeie și mă dau pe tavă”

 

Cântărețul a vorbit despre situația sa amoroasă, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubita misterioasă.

 

Comportamentul lui Bogdan Mocanu în clubul din Bacău, când a dansat alături de o brunetă mare parte din seară, a alimentat zvonurile că ar fi încheiat idila cu iubita misterioasă pe care a ținut-o departe de ochii fanilor. În cadrul unei intervenții la Antena Stars, artistul a vorbit despre o posibilă despărțire și a afirmat că este indisponibil emoțional. Susține că se află într-o perioadă a vieții în care vrea să fie mai liniștit.

 

„Sunt mai reținut. Am o perioadă în care vreau să fiu mai liniștit, să îmi pun ordine în priorități. Nu vreau să intru prea mult în detalii legate de acest subiect. Sunt ok psihic, sunt liniștit psihic și asta e cel mai bine. Care despărțire că eu n-am zis nimic de nicio despărțire. Nu vreau să declar nimic despre subiectul ăsta. Tot ce pot să zic e că sunt indisponibil emoțional și că sunt liniștit’’, a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Cântărețul nici nu a infirmat, dar nici nu a negat o posibilă despărțire de partenera sa. Însă, dacă citim printre rânduri suspiciunea că acesta s-ar fi separat de iubita misterioasă pare întemeiată. El a spus că poate nu a experimentat destul din punct de vedere al relațiilor serioase, semn că are de gând să mai intre în alte idile până dă de persoana potrivită.

 

Întrebat care sunt aspectele pe care le consideră importante într-o relație, cântărețul a spus: ‘’Loialitate, feminitate, respect și înțelegere. Am avut parte de aceste lucruri, dar doar vreau să spun că ăsta este, cel puțin într-o relație cu mine, ăsta este secretul pentru a putea lua naștere o relație cât mai fericită pentru amândoi. Eu, cu rețeta asta, sunt sigur că putem fi fericiți. Din punctul meu de vedere, eu simt că eu iubesc cel mai mult într-o relație. Dincolo de aparențe, la inimă sunt un copil. Mă îndrăgostesc de o femeie și mă dau pe tavă. Poate încă sunt lecții pe care trebuie să le învăț, poate nu am experimentat destul, mă refer la relații serioase’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest