Bogdan Mocanu, dezvăluiri exclusive la Antena Stars despre seara incendiară de la Bacău: „Am dansat cu toată lumea!”

 

La concertul susținut la Bacău, lui Bogdan Mocanu i-a dat târcoale o brunetă focoasă. Ce a declarat artistul despre fată.

 

A fost o seară incendiară într-un club din Bacău, unde Bogdan Mocanu a întrețiunut atmosfera, iar fetele au roit în jurul său. Una dintre ele a atras însă toate privirile, mai ales că artistul i-a acordat destulă atenție. După ce imaginile cu bruneta au devenit publice, Bogdan  Mocanu a oferit o reacție exclusivă la Antena Stars. Cântărețul a spus că nu știe despre ce brunetă este vorba, mai ales pentru că în seara respectivă s-a fotografiat în compania a mai multor femei cu acceași nunață la păr. Vedeta a ținut să precizeze că nu cunoaște personal pe nimeni de la concertul din Bacău, iar tot ce a vrut a fost să facă atmosferă, pentru ca oamenii să se simtă bine.

 

„Nu știu la care brunetă te referi, pentru că am făcut poze cu 200 de brunete pe puțin. Nu cunosc personal pe nimeni de la concertul din Bacău, am încercat să fac pe toată lumea să se simtă bine, am dansat cu toată lumea, m-am distrat, a fost frumos, chiar au fost câteva fete care au venit de mai multe ori la poză, însă îți dai seama că în agitația aia și... a fost o seară obositoare, nu am reținut nici numele, nici fete, deci nu știu la cine te referi”, a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

 

Întrebat dacă și-a șters pozele cu fosta iubită de pe conturile de socialiare, acesta a spus: „Care poze? Că nu am avut niciodată poze cu ea, nu am șters nimic și nici nu știu dacă aveam sau dacă am avut vreodată ceva postat cu ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest