Bogdan Mocanu, în exclusivitate la Antena Stars, după ce a rămas fără permis: „Nu mai știu acum cum era legea”

 

Artistul a fost prins de radar cu viteză prea mare. Pe ce perioadă a rămas Bogdan Mocanu pieton.

 

Bogdan Mocanu a băgat piciorul în accelerație cu doar câțiva metri înainte de a ieși dintr-o localitate în care viteza maximă era de 50 km/h, așa cum de altfel numeroși șoferi o fac. Numai că radarul a fost amplasat strategic și l-a prins cu o viteză mai mult decât dublă decât limita admisă. Așa că pedeapsa primită a fost pe măsură: permis suspendat pentru 3 luni, 9 puncte și amendă de 1.600 de lei. Artistul a povestit în exclusivitate la Antena Stars.

 

”Fix acum, în mijlocul verii, am rămas fără permis, dar pot să zic că a meritat. Mă grăbeam să ajung la ziua tatălui meu. Pe drum, la o ieșire din localitate, ieșisem din localitate și mai aveam vreo 50 de metri și am băgat piciorul cam mult în pedală, dar nu atât de mult cum au spus domnii polițiști, îndeajuns de mult încât să îmi ia permisul. Am fost înregistrat cu 101 km/h. Am cerut să văd camerele. Eu nu mai știu acum cum este legea, dar dacă solicit, poate să îmi arate, de fapt, camera și cu cât m-a înregistrat. Eu i-am cerut și mi-a zis că regulamentul nu îi permite chestia asta. Eu o să depun contestație, îți dai seama. Mai mult decât atât, drumul pe care mergeam atunci era foarte, foarte accidentat, deci era și fizic imposibil să circul cu 101 km/h. După ce o să depun contestația, o să vedem, de fapt cine a avut dreptate. Permisul este suspendat pe 90 de zile, începând de peste 2 săptămâni, și amenda a fost de 1600 și ceva de lei, și 9 puncte”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

 

Cântărețul nu se împacă deloc cu decizia autorităților, considerând că e „vrăjeală” că a fost surprins cu 101 km/h, viteză care duce invariabil la suspendarea permisului.

 

„Am și eu atâția prieteni polițiști. Asta cu 101/h, fix 101, e vrăjeală. Hai să avem un pic de bun simț. Vreo două săptămâni trebuie să merg cu dovada, iar după două săptămâni, contestație, dat în judecată. Cum se face, frumos, pentru că pe drumul ăla de rahat, plus că am kilometrajul digital, n-aveam cum să am 101/h. Urât!”, le-a spus Bogdan Mocanu fanilor lui, pe InstaStories.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest