Bogdan Mocanu l-a ironizat pe Jador: „El este femeia care se întoarce mereu!”

 

Cearta dintre cei doi artiști a ajuns pe rețelele de socializare și i-a îngrijorat pe fani. Bogdan Mocanu a făcut lumină și a explicat despre ce a fost vorba în exclusivitate la Antena Stars.

 

Un conflict izbucnit între cei doi cântăreți i-a făcut pe fanii acestora să se întrebe dacă aceștia mai sunt prieteni sau nu. În exclusivitate pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a dezvăluit că scandalul a fost real, dar astfel de schimburi dure de replici au loc frecvent între ei. Mai mult, artistul a mai precizat că întotdeauna cel care face pași spre împăcare este Jador, pentru că-i este foarte greu să stea supărat pe el.

 

„Evident că a fost pe bune, dar noi ne certăm așa zilnic, adică lumea a avut reacția asta și a fost impactul așa mare pentru că a scăpat pe net o ceartă de-a noastră, dar noi ne certăm așa zilnic, ne contrazicem, ne certăm și ne și împăcam în aceași zi poate de două, trei ori. E ceva la ordinea zilei. El este femeia care se întoarce mereu, nu are un pic de orgoliu în el”, a mărturisit Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.

 

Cântărețul a mai precizat că mărul discordiei a ținut de viziunile diametral opuse asupra unei melodii: „De la o piesă a plecat toată cearta. Eu eram foarte implicat într-un proiect de al lui, voiam binele piesei, în primul rând, și eu voiam să transmit prin cuvinte ce mi-a explicat el mie. Eu cumva sunt dicționarul lui în muzică, să zic așa, și el voia să bage ceva în piesă care ar fi schimbat cumva ideea principală a piesei, iar eu atunci m-am enervat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest