Bogdan Mocanu, răutăți de la o fană, după ce s-a plâns că nu are copil: „Îți fac eu unul, din plastilină”

 

Cum a reacționat cunoscutul artist atunci când a fost luat peste picior și jignit pe rețelele de socializare. Cine i-a trimis, de fapt, mesajul!

 

Bogdan Mocanu a avut parte de un incident online la care nu se aștepta, după ce s-a plâns că nu e căsătorit și nu are copil. Mesajul transmis de cântăreț vine în contextul în care ceva mai devreme vorbise și despre problemele sale de sănătate, mai précis bătălia pentru ca o duce cu diabetul. În weekend, auzind în jur că tot mai mulți prieteni au copii și se căsătoresc, Bogdan Mocanu a explicat că numai el nu are, deși își dorește foarte mult.

 

"Toată lumea face nuntă și toată lumea face copii, numai eu nu. Îmi doresc, dar nu știu ce se întâmplă", a spus Bogdan Mocanu pe Instagram.

 

Story-ul cântărețului a stârnit numeroase reacții, dar una l-a incitat pe acesta. Cea în care o urmăritoare se oferă să-I facă un copil lui Bogdan Mocanu. După ce i-a dat seen mesajului, fata s-a descătușat: "Îți fac eu unu. (...) De plastilină, dibaetistule. Cine crezi ca se incurca cu unu ca tine, bolnav si sarac. Ai avut noroc cu emisiunea aia și că bagi steroizi în tine. Du-te la turic și operează-te de diabet și apoi poate găseti vreo proastă care sa stea cu tine".

 

Artistul a considerat oportun să publice mesajul primit, în care este catalogat drept sărac și bolnav. După ce tânăra a văzut că a fost făcută publică conversația, a mai trimis câteva mesaje în care-l roagă pe artist să șteragă pozele deoarece mesajele nu ar fi fost trimise de ea, ci de fostul ei iubit. Într-un final, Bogdan Mocanu doar s-a amuzat pe seama ei, deși la început s-a arătat destul de deranjat de ceea ce a primit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest