Bogdan Mocanu, replică dură pentru Connect-R, după ce artistul a criticat piesa “Șefa Banilor”

 

După ce Connect-R a criticat piesa “Șefa Banilor” care ocupă numărul 1 în trending-ul românesc, melodie interpretată de Bogdan Mocanu, în colaborare cu alți artiști, cel din urmă i-a dat o replică dură cântărețului din garda veche!

Recent, Connect-R a răbufnit din cauza piesei care ocupă locul 1 în trending, “Șefa Banilor” . Conștient de faptul că majoritatea artiștilor din România lansează piese după gustul consumatorilor, cântărețul a mărturisit că din cauza unor “hit-uri” de genul se gândește să se lase de muzică, ba chiar să se angajeze la o firmă de curierat, pentru că nu îsi mai găsește locul printre vedetele promovate în ziua de astăzi.

„Nu știu…Mi se pare terifiant. E grav. Mamă, “Șefa banilor”, “șefa smecheriilor”. Băi, Costi e fabulous!”, a zis Connect-R pe instagram.

Replica lui Bogdan Mocanu

Invitat în platoul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars, Bogdan Mocanu a ținut să îi dea replica lui Connect-R, după ce și-a exprimat opinia despre ultima piesă pe care a lansat-o în colaborare cu Costi Ioniță.

Rapper-ul a ținut să precizeze că are o părere foarte bună despre Connect-R în materie de producător și compozitor muzical, însă ultimul comentariu pe care l-a făcut i-a dat de înțeles că nu știe să aprecieze munca și strădania depuse atunci când este pregătită o piesă de lansare.

“Connect-R este un scriitor bun, are versuri bune, înțelegi ceva din ele, nu ca în majoritatea pieselor. Dacă el asta spune, înseamnă că nu știe să aprecieze munca de echipă și nu poate accepta că timpul trece.” a spus Bogdan Mocanu.

Mai mult de atât, Bogdan Mocanu a aruncat și o mică săgeată în Connect-R spunând că “nu poate accepta că timpul trece”, iar opinia sa reprezentând doar o frustrare a faptului că nu el este locul 1 în trending.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest