Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita misterioasă: „Ne-am permis prea multe!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton a explicat unde s-a rupt relația cu fosta prietenă.

 

Artistul nu și-a mai ținut viața intimă în carapace și a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars. Acesta a recunoscut ruptura de fosta parteneră, devenind astfel din nou singur. Cântărețul nu a exclus o împăcare, desi este conștient că ar fi foarte dificil să fie din nou împreună cu iubita misterioasă.

 

"Sută la sută nu există niciodată definitiv. Deci nu pot să spun că nu o să ne mai împăcăm. Însă, a trecut timp de când am luat amândoi această decizie și sunt slabe șansele să se întoarcă ceva din drum.", a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Fără a spune direct ce nu a funcționat în relație, Bogdan Mocanu a lăsat să se înțeleagă că în diverse ocazii s-au împins anumite limite și astfel povestea de dragoste a ajuns prematur la final. Concret el a dat vina pe lipsa respectului în relația de iubire cu partenera misterioasă. "Într-o relație, mai importantă decât iubire este respectul. Noi ne-am permis prea mult și ne-am împins puțin limitele respectului. La un moment dat, când unul dintre noi avea pretenția că o barieră să fie atinsă, celălat a sărit-o. Poate asta a adus la neînțelegeri”, a mai mărturisit acesta.

 

Cântărețul a mai spus că a rămas în relații apropiate cu fosta parteneră, iubindu-l necondiționat pe copilul acesteia, pe care-l consideră ca fiind fiul lui: "Da mai vorbim din când în când. Am vorbit și zilele acestea. La noi este mai complicat pentru că avem copilul la mijloc. Cu care vorbesc foarte des. Îl iubesc și mă iubește și nu poate să schimbe nimeni asta, niciodată. A dormit la mine zilele trecute".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest