Bogdan Mocanu s-a pozat cu noua cucerite! Imaginea a deranjat: ”De ce m-ai înșelat?”

 

Viața sentimentală a artistul este învăluită în mister. Ce femeie s-a arătat marcată de ultima postare a lui Bogdan Mocanu.

 

Despre idilele lui Bogdan Mocanu se știu puține lucruri. A existat o perioadă în care artistul și-a pozat o parteneră cu masca pe figură, recent s-a scris despre o posibilă legătură amoroasă cu Ema Karter pe care muzicianul a negat-o cu vehemență.

 

Bogdan Mocanu s-a afișat alături de o altă femeie nu mai devreme decât ieri. El a postat o poză în care este împreună cu Floricica Dansatoarea, iar în dreptul ei a scris „My Love”. Postarea a fost primită cu amuzament de urmăritorii acestuia, iar un mesaj cu tentă ironică a venit și din partea unei alte domnișoare. Femeia alături de care s-a afișat în trecut și i-a trimis un mesaj este Alexandra Bodi, cu care a făcut furori pe rețelele de socializare. Aceasta a lăsat impresia că s-ar simți ofuscată de fotografia publicată de Bogdan Mocanu, drept urmare l-a întrebat pe artist dacă o înșală. Totodată, Alexandra l-a și alintat pe artist: ”Iubirea mea. De ce m-ai înșelat?”

 

Cu două luni în urmă, Alexandra Bodi și Bogdan Mocanu au fost virali în mediul online. Artistul a vizitat-o acasă și s-a filmat alături de ea și copiii ei. Mai mult, acesta spunea că plănuiește să îi pună silicoane femeii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest