Bogdan Mocanu se mută în casă nouă. Artistul, interviu exclusiv la Antena Stars

 

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Bogdan Mocanu va călca, în sfârșit, pragul noii locuințe, asta pentru că penthouse-ul de lux pe care l-a achiziționat este încă în construcții. Ei bine, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, artistul le-a făcut o dezvăluire fanilor săi și a declarat când se va muta în noua casă.

„Am vorbit cu dezvoltatorul săptămâna trecută. Am zis că înainte de Crăciun vreau să mă mut. Imediat cum închid cu voi mă duc să iau măsuri la uși, să pun ușile că dacă nu iau problema în mâna mea, nu face nimeni.”, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Astfel, în cadrul aceluiași interviu pentru Antena Stars, cântărețul a avorbit despre iubita misterioasă cu care are o relație. 

„N-a fost niciodată de când sunt cu ea. N-am fost niciodată la mânăstire fără să mă rog și pentru ea, nu m-am rugat niciodată înainte de culcare fără să mă rog și pentru ea. N-am pus pomelnic fără să fie și numele ei și al familiei ei. Pentru ea m-am rugat în fiecare seară, de fiecare dată când mă rog pentru mine, n-am cum să mă rog și pentru ea.”, a mai adpugat Bogdan Mocanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest