Bogdan Mocanu se teme de ce e mai rău după ce a fost tăiat cu maceta: „Dacă fac vreo cangrenă se poate ajunge la amputarea brațului”

 

Manelistul a povestit în exclusivitate la Antena Stars problemele cu care s-a confruntat după ce a fost tăiat cu maceta. El a avut nevoie de intervenții din partea a două echipe medicale.

 

Bogdan Mocanu a fost înjunghiat în braț în urma unui incident spontan, într-un club de pe litoral. Cu toate că polițitii s-au autosesizat după ce l-au văzut plin de sânge și au întocmit un dosar, cântărețul a refuzat să depună plângere. El a ajuns în mare viteză la Urgențele spitalului din Constanța, dar susține că medicul de acolo nu și-ar fi făcut bine treaba, așa că va avea nevoie de o altă intervenție din partea personalului de specialitate de la Spitalul Floreasca din București.  

 

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamanetul jos și au văzut „opera de artă” au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii Star News, difuzată pe Antena Stars.

 

Manelistul are mari temeri că și-ar putea pierde brațul, asta după ce și-a spus povestea pe un grup de discuții din Statele Unite. Acolo a fost informat de internauți că, având în vedere că are diabet, situația se poate complica și chiar degena, cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla fiind amputarea membrului superior.

„Astăzi trebuie să mă duc să îmi facă anestezie, să îmi scoată tot ce mi-au făcut cei de la Constanța și să coase, din nou, mai îndeaproape. Am încărcat poza pe un grup din America, pe care se postează răni mai grave și acolo toată lumea a început să scrie că separat de cusătură, eu fiind diabetic, dacă se infectează cumva rana și se face vreo cangrenă, poate să conducă și până la amputarea brațului”, a mai spus Bogdan Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest