Boier Bibescu a spus adevărul despre Antonia şi Alex Velea! Cei doi au fost sau nu naşii lui de cununie?

 
+2 click pentru
galerie

Pe Boier Bibescu îl cunoşteam doar din colaborările pe care le-a avut de-a lungul timpului pe plan muzical. Asta până să devină finul lui Alex Velea. Căci într-adevăr,Antonia şi Velea chiar au fost naşi în biserică!

Cu relaxare a trecut Boier Bibescu peste toată isteria legată de nunta sa. Nu a dat prea mare importanţă speculaţiilor care s-au făcut, mai ales că el ştie tot adevărul.

"Nu am încălcat nimic. Eu am întrebat dinainte dacă este posibil să fie ei naşii mei, mi s-a spus că este posibil, a fost posibil, ei sunt naşii," a spus boier Bibescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Se pare că nunta a decurs conform planului, iar naşii au fost cei aleşi de mult timp, Alex şi Antonia. Indiferent de declaraţiile părintelui care a oficiat slujba.

"Sunt declaraţii false. Nu, doar Alex şi Antonia au fost naşi. Nici cu el nu am vorbit despre subiectul ăsta. Noi ne-am bucurat de eveniment în sine şi atât. Ne-am distrat foarte tare la nuntă. A fost o nuntă reuşită. Prietenii m-au sunat a doua zi şi mi-au spus că s au simţit bine. A fost foarte frumos," a mai spus Bibescu.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook, Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest