Bomba bombelor! Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”, cerută în căsătorie de un bărbat care nu a văzut-o niciodată! „Îmi oferă stabilitate”

 

Veste șoc în showbiz! Bianca Pop se mărită! Iar dacă nu știți încă cine este, spunem doar atât: fără o mie de euro cash nu iese din casă! Gata? V-ați amintit? Bun, acum să continuăm! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost cerută în căsătorie! Nimic special până acum. Doar că logodnicul nu a văzut-o niciodată față în față!

Bărbatul misterior dornic să îi pună lumea la picioare este un milionar german, pe care Bianca Pop l-a cucerit de la distanță. Bruneta a fost cerută în casătorie pe internet, chiar dacă ea și viitorul soț nu s-au văzut niciodată în realitate.

Se pare că relația pe care au avut-o până acum, a fost strict, online, iar pentru că au descoperit foarte multe puncte comune, cei doi au decis că nu mai este loc de așteptare, așa că sunt mai pregătiți ca niciodată să facă următorul pas.

Prin intermediul unei transmisiuni video, Bianca Pop a intrat în direct la „Showbiz Report” unde a vorbit cu lux de amănunte despre povestea de dragoste inedită pe care o trăiește. Fosta ispită a dezvăluit că partenerul de 37 de ani o face să se simtă foarte fericită și este de părere că nu trebuie să stea și să testeze apele ani de zile, ca să afle dacă este alesul, ci nunta poate veni și după două, trei luni.

"Simt că îmi oferă stabilitate, liniște, siguranță, încredere. Îmi oferă multă, multă atenție. Multe chestii pe care nu le-am întâlnit în alte relații", a spus Bianca Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest