Bomba bombelor! Florin Salam și Roxana Dobre se vor căsători, imediat după ce se încheie pandemia de coronavirus!

 

Florin Salam a aruncat bomba! „Regele manelelor” a anunțat că se pregătește să se căsătorească cu Roxana Dobre, femeia visurilor sale și cu care are trei copii, imediat după ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit.

Florin Salam a făcut marele anunț prin intermediul unui live de pe contul său de socializare! Manelistul a mărturisit că în scurt timp va fi bărbat însurat, iar fanii au sărit cu inimioare și cu multe felicitări pentru cei doi.

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!”, a fost anunțul lui Florin Salam.

Una dintre persoanele surprinse a fost și viitoarea mireasă, cu care manelistul, se pare că nu discutase inainte de a scrie mesajul pe pagina sa personală. Dar lucrurile nu se termină aici!

Datorită unor gesturi destul de... dubioase, admiratorii și-au ridicat câteva semne de întrebare: dacă Roxana Dobre nu este însărcinată, din nou. Frumoasa brunetă s-a afișat într-o cămașă lejeră, care părea că ascunde o sarcină, poate? Mai mult de atât, în timpul discuției cu admiratorii partenerul de viață, Roxana s-a mângâiat pe burtică de câteva ori, dându-le speranță tuturor.

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, după ce s-au cunoscut în vara anului 2014, într-unul din cluburile de fițe din Capitală. Cei doi au devenit părinții a trei copii minunați și în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat, de-a lungul timpului, în relație, dragostea dintre ei a triumfat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest