Bombă în showbiz! Alex Bodi, în ipostaze tandre cu Bianca Drăgușanu! A mers până la mare după blondină/ VIDEO

 

Căile dragostei tare mai sunt de încurcate, iar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu știu asta cel mai bine! După ce s-au despărțit, și-au adresat mesaje care mai de care mai acide și părea că nu mai există nicio cale de împăcare, Spynews.ro a aflat în exclusivitate că afaceristul a făcut primul pas și a mers până la mare pentru blondină ca să redevină un cuplu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac ce fac și reușesc să intre în atenția tuturor. Și-au promis că nu se vor mai întoarce niciodată unul în brațele celuilalt, însă altul le este destinul.

Aflată la mare ca să se relaxeze si să uite de toate problemele, Bianca Drăgușanu și-a promis că va avea un weekend de neuitat. Ceea ce a și avut! Iar asta pentru că Alex Bodi a “urmărit-o” până la mare în căutarea reîmpăcării.

Iar pentru că lui Alex Bodi îi reușește tot ce își propune, nu a durat mult până când cei doi au fost surprinși într-o locație de lux, cu zâmbetele până la urechi și în ipostaze... tandre. Alex Bodi a ținut-o aproape de el, toată seara pe Bianca Drăgușanu, cu atingeri tandre și gesturi pline de dragoste. Iar dacă ne gândim la ce cuvinte grele își aruncau, prin intermediul mesajelor pe care pe posta pe social media, atunci putem considera că asta cu siguranță este o răsturnare de situație neașteptată.

Cum i-a cumpărat iertarea?

Înainte să se întâlnească în localul de fițe, Alex Bodi i-a trimis Biancăi Drăgușanu, în casa unde a fost cazată de pe litoral, un ceas care valorează mii de euro. Mândră din cale-afară de cadoul primit, blondina l-a filmat și l-a postat pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest