Bombă în showbiz! Bianca s-a întors în patul lui Cristea imediat după nuntă!

 

Escapada Biancăi la Paris a scandalizat o ţară întreagă, însă nu a fost "vârful aisbergului" din acest scandal! Adrian Cristea a dezvăluit momente absolut incendiare

"Prinţul" a dat din casă şi a spus totul despre ceea ce s-a întâmplat între el şi Bianca în ultimul an. Conform celor de la Spynews, relaţia lor devenise deja foarte intensă în momentul în care cei doi au decis să fugă împreună în „oraşul îndrăgostiţilor”.

În lună martie, după venirea din Italia, roşcata ar fi reluat legătura cu fostul ei iubit, Adi Cristea, e drept, la iniţiativa lui, fapt confirmat chiar de fotbalist. De la un simplu schimb de sms-uri, interacţiunea lor a evoluat către întâlnirea fizică din iunie, când au petrecut o oră şi jumătate îmbrăţişaţi, sărutându-se, pe o bancă din spatele blocului Veronicăi A.Cară.

După ce Bianca şi Victor s-au căsătorit, întâlnirile întâlnirile s-au mutat în apartamentul lui şi în... patul lui. „Ne vedeam des! De două-trei ori pe săptămână”. Deşi e greu de crezut, roşcata făcea orice sacrificiu pentru a-şi vedea Prinţul. Dacă nu o aducea vreo prietenă într-o maşină imposibil de reperat în trafic, însuşi Cristea o lua pe Bianca, ajutat de amicii lui. În majoritatea cazurilor, aceasta stătea întinsă pe bancheta din spate pentru a nu fi remarcată de ochii iscoditori ai vreunui curios.

Toate aceste strategii însă nu l-au ţinut, se pare, pe suspiciosul Victor departe. „Cred că de mai multe ori ne-a prins Victor decât paparazzii!”, a declarat amuzat de situaţie Cristea într-un interviu acordat emisiunii „Acces Direct”.

Mai multe ştiri mondene AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest