Bombă în showbiz! Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație?

 

Bomba bombelor în showbiz! După 17 ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, se pare că Raluca și Walter Zenga ar fi decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze!

Walter Zenga și Raluca sunt împreună de mai bine de 17 ani, iar din relația lor de iubire au venit pe lume și cei doi copii, Walter Junior și Samira. Însă potrivit informațiilor din presă, lucrurile nu mai sunt deloc roz între cei doi.

În ciuda faptului că locuiesc sub același acoperiș, se pare că Walter Zenga și Raluca nu mai sunt împreună de mai bine de un an. Deși în social media au afișat imaginea unei familii perfecte, drumurile lor s-au separat de ceva vreme, iar acum doar mimează o fericire inexistentă.

Mai mult decât atât, deși între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare, din cauza neînțelegerilor și nepotrivirii de caracter, Raluca și Walter Zenga nu ar vrea să divorțeze oficial, pentru a-i proteja pe cei doi copii pe care îi au împreună.

Ce ar fi dus la separare

Potrivit informațiilor din presă, ceea ce ar fi dus la ruptura dintre cei doi ar fi fost distanța și lipsa comunicării. Și chiar dacă au încercat să se împace și să treacă peste obstacolele care au intervenit în mariajul lor, din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest