Bombă în showbiz! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la „Asia Express”/ VIDEO

 

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri în showbiz, iar telespectatorii au avut ocazia să îi cunoască mai bine, prin intermediul emisiunii „Asia Express”. Cei doi au devenit sunt împreună de trei ani, iar misiunile de pe „Drumul Comorilor” i-au apropiat și mai mult, conștientizând că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Astfel că în ediția de marți, 14 aprilie, a competiției „Asia Express”, toți oamenii din micile ecrane au putut fi martorii unuia dintre cele mai emoționante momente de până acum din emisiune. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iar așa cum era de așteptat, frumoasa dansatoare a acceptat să îi fie parteneră pentru tot restul vieții.

Gestul lui Speak a reușit să-i ia în surprindere și pe ceilalți concurenți, inclusiv pe prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, care nu s-a așteptat nicio secundă la ce urma să se întâmple.

Speak și-a dorit să o ceară în căsătorie în cadrul emisiunii, pentru a crea o experiență unică, lucru pe care l-a și reușit.

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Și ceilalți concurenți au fost plăcut impresionați de gestul lui Speak și au avut numai cuvinte de lauda la adresa cuplului:  „Bravo, Speak. Cel mai frumos gest”, a spus Răzvan Fodor. „Mă bucur pentru ei. Chiar se potrivesc și se vede asta. Se înțeleg din priviri”, a spus și Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest