Bombă în showbiz! Victor Slav, într-o nouă relaţie? Să fie ea sufletul pereche al prezentatorului? FOTO

 

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc, aşa că nu este de mirare numărul impresionant de femei care îl curtează. Cu toate acestea, prezentatorul a fost întotdeauna extrem de selectiv când a venit vorba de cine să îi fie parteneră de viaţă. Dar iată că, recent, Victor Slav a apărut la braţul unei frumoase blondine, în cadrul unei  petreceri. Să fie ea oare următoarea cucerire a celebrului bărbat?

Victor Slav a fost surprins în compania unei frumoase domnişoare. Şi mai mult decât atât, cei doi au făcut o poză împreună în care s-au arătat destul de apropiaţi unul de celălalt. Chiar dacă vedeta este înconjurată de numeroase femei care îi dau târcoale, zâmbetul pe care îl are alături de domnişoara în cauză, este larg şi pare că îi trădează fericirea.

În urmă cu câteva luni, Raluca Silea, supranumită şi „Bombardiera” era cea care se juca cu mintea sa. O brunetă focoasă, cu care, lucrurile nu au mers atât de bine, dat fiind că s-au despărţit în scurt timp.

Cine i-a frânt inima lui Victor Slav?

Aparenţele înşală de foarte multe ori! Vorbă care se potriveşte şi în acest caz. Deşi se afişează un bărbat puternic, de neatins, extrem de stabil emoţional, iată că Victor Slav a aruncat o bombă, care a dat de gândit tuturor.

Victor Slav a publicat pe pagina lui de Instagram, un mesaj care i-a făcut pe toţi să îşi ridice un masiv semn de întrebare: „Suferă în tăcere?”. Din ce a postat pe reţeaua socială, celebrul bărbat dă de înţeles că are o durere interioară, pe care nu o poate împărtăşi cu nimeni. Să fie oare vorba de faptul că nu îşi poate găsi sufletul pereche, după despărţirea de Bianca Drăguşanu, mama fetiţei sale?

"Unul dintre cele mai grele lucruri în viaţă este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poţi pronunţa", este mesajul postat de Victor Slav pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest