„Bombardiera” lui Victor Slav a dat lovitura! Amănunte despre noul iubit al brunetei

 

„Bombardiera” lui Victor Slav a dat lovitura! Nu a stat prea mult să plângă despărțirea! Și-a scos toate armele din dotare și a pus mâna pe un miliardar tânăr și foarte chipeș. Ce viață a ajuns să ducă frumoasa brunetă?

Ei, frumoasă mai este viața când te iubești cu un miliardar. Ai parte de vacanțe în destinații exotice, stai în hoteluri luxoase, mănânci la restaurante de fițe și bei șampanii fine. Fix de asta are parte acum și fosta iubită a lui Victor Slav.

Da, da. Parcă altfel este bronzul de Monte Carlo, mai ales pe celebra plajă frecventată exclusiv de oamenii de afaceri și de milionarii lunii. Și când mai mănânci și delicatese frumos pe șeslong, parcă te bucuri și mai mult de viață.

Dar petrecerea și voia bună au avut un motiv de sărbătoare! „Bombardiera” și iubitul său au împlinit două luni: „Două luni de iubire pură! Cinci ani în care ne-am dorit să fim împreună. Totul se întâmplă cu un motiv! Aniversare fericită nouă! Te iubesc, bebe!” a scris fosta lui Victor Slav pe contul său de socializare.

Of, câtă iubire! Câtă fericire! Cred că de la ea li s-au făcut și foame. Nu de alta, dar după ce și-au strâns lucrurile și au terminat cu plaja, au mers și la un restaurant de fițe cunoscut în toată lumea. Și ce atâta vorbă? Să curgă cu șampanie și băuturi fine!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest