Botez cu 250 de invitați, la care Adrian Minune era naș, întrerupt de jandarmi! S-a dat o amendă colosală!

 

În noaptea de luni spre marți, un botez la care naș era chiar Adrian Minune și în cadrul căruia au fost prezente peste 250 de persoane a fost „întrerupt” de jandarmi, din cauza faptului că nu au fost respectate măsurile și restricțiile impuse prin lege în contextul pandemiei de coronavirus!  

Conform regulilor în situația actuală, la evenimentele private organizate în interior pot participa maximum 50 de persoane, iar la cele din exterior, cel mult 100 de persoane. Însă numărul participanților la botezul unde a nășit Adrian Minune, a fost cu mult peste limita impusă de lege.

Astfel că evenimentul care a avut loc într-un local din comuna Merei, județul Buzău, a fost spart de organele de poliție. Pe lângă Adrian Minune, la botez mai erau invitați și alți cântăreți de manele, precum Florin Salam și multe alte nume sonore din industrie.

S-a dat o amendă colosală

Se pare că tatăl copilului este un personaj care avea deja mai multe probleme cu legea. De la finele lunii iunlie, bărbatul se află sub control judiciar, într-un dosar de proxenetism. Iar în urma evenimentului cu 250 de persoane, acesta a primit o amendă de 10.000 de lei.

”În cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părăsit locația”, informează IJP Buzău.

După oprirea botezului, nașul Adrian Minune a anunțat strângerea darului la plecarea invitaților din cortul de evenimente.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest