Brad Pitt a ieșit din triunghiul amoros? Nicole Poturalski, surprinsă la brațul soțului, după escapada romantică cu celebrul actor

 

La nici două luni de la escapada romantică din Paris cu Brad Pitt, Nicole Poturlaski a fost surprinsă la brațul soțului ei, Roland Marry, în vârstă de 68 de ani, în timpul unei cine în doi. Să fi ieșit actorul de la Hollywood din triunghiul amoros?

Brad Pitt, Nicole Porturlaski și Roland Marry sunt cele trei nume ale triunghiului amoros care a șocat întreaga lume mondenă internațională. Asta după ce starul de la Hollywood a fost văzut ajungând cu un elicopter in sudul Franței, unde a petrecut momente de vis alături de modelul german, chiar în castelul pe care l-a cumpărat împreună cu Angelina Jolie în 2011.  

Ulterior s-a aflat că noua cucerire a lui Brad Pitt este căsătorită de mai bine de opt ani, cu un bărbat cu 41 de ani mai mare decât ea, cu care are și un băiețel în vârstă de șapte ani.

Șocul a venit, însă, în momentul în care o sursă apropiată cuplului căsătorit a declarat că Roland Marry nu este deloc deranjat de relația extraconjugală a partenerei sale cu Brad Pitt, dat fiind că ei au o relație deschisă.

„Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie”, a spus apropiatul cuplului.

Brad Pitt a ieșit din triunghiul amoros?

În timp ce soțul modelului s-a arătat extrem de liniștit în ceea ce privește escapada romantică a lui Nicole cu Brad Pitt, surse din presa internațională spun că Brad Pitt nu a privit cu aceeași ochi situația și că și-ar fi părăsit recenta cucerire din cauza scandalului care i-a înconjurat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest