Brad Pitt, dezvăluiri şocante, după ce a ajuns la dezalcoolizare! Ce se întâmplă în viaţa marelui actor!

 
+2 click pentru
galerie

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai planetei! Tocmai din această cauză, detaliile din viaţa personală ajung extrem de repede pe gura tuturor, dar cu toate acestea, ultimele dezvăluiri ale actorului i-au lăsat pe toţi cu gura căscată!

Actorul american a dezvăluit ca după ce s-a despărţit de Angelina Jolie a fost membru, timp de un an şi jumătate, al Asociaţei Alcoolicilor Anonimi, o organizaţie ce vine în ajutorul persoanelor dependente, potrivit businessinsider.my.

Brad Pitt a oferit un interviu, pentru publicaţia The New York Times, unde a mărturisit faptul că a avut mari probleme cu alcoolul, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze la ajutorul organizaţiei Alcoolicii Anonimi pentru a scăpa de dependenţa sa.

„Am dus lucrurile cât de departe am putut, deci m-am debarasat de privilegiul de a consuma alcool. Simpla expunere a trăsăturilor mele neplăcute a generat un sentiment eliberator”, a declarat Brad Pitt cu privire la dependenţa sa şi la frecventarea şedinţelor organizate de Alcoolicii Anonimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest