Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună, după 15 ani de la divorț! Care a fost motivul reîntâlnirii

 
+2 click pentru
galerie

Brad Pitt și Jennifer Aniston au ajuns, din nou, împreună, după 15 ani de la divorț! Care a fost motivul reîntâlnirii dintre cei doi soți!

Brad Pitt și Jennifer Aniston au format unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din lumea mondenă internațională, până când în mariajul celor doi a intervenit Angelina Jolie. Chiar și așa, cei doi au rămas prieteni foarte buni, iar la 15 ani de la separare, Brad și Jennifer s-au reunit. Motivul? Pentru o nouă producție cinematografică.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, precum și multe alte nume sonore de la Hollywood s-au reunit virtual pentru a citi scenariul filmului pentru adolescenți „Fast Times At Ridgemont High”, din anul 1982. Scopul a fost unul caritabil, pentru a strânge cât mai mulți bani pentru fundația ecologistă CORE, fondată de Sean Penn.

Au flirtat unul cu celălalt... pentru că așa scria în scenariu. Sau nu? Brad Pitt și Jennifer Aniston au interpretat în această reuniune specială, rolurile a doi adolescenți. Blondina fiint tipa cea populară și sexy din liceu, iar Brad, un adolescent care își dorea să aibă o aventură cu aceasta.

Partea interpretată de cei doi a devenit, rapid, virală și toată lumea s-a întrebat dacă nu care cumva între Jennifer și Brad s-a înfiripat, din nou, ceva. Foștii soți s-au privit afectuos, dând de înțeles că între ei încă există afecțiune, în ciuda faptului că viața i-a dus pe drumuri total diferite.

La citirea scenariului „Fast Times At Ridgemont High” au participat și Julia Roberts, Morgan Freeman, Sean Penn, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmmel, Ray Liotta, Shia LaBeouf, John Legend şi Henry Golding.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest