Brad Pitt și Jennifer Aniston, iubire cu repetiție? Apropiații starurilor au făcut dezvăluiri bombă/ VIDEO

 

După ce au făcut furori la Sag Awards, atunci când au epatat cu gesturi tandre unul la adresa celuilalt, se pare că Jennifer Aniston şi Brad Pitt au planuri cât se poate de serioase! Surse din apropierea celor doi spun că aceştia s-au mutat deja împreună şi mai mult decât atât că ar urma să facă nunta, cât de curând.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au ținut primele pagini ale tabloidelor și ale ziarelor, în ultima perioadă, iar ochii presei au fost ațintiți asupra lor. Nici nu este de mirare, căci au apărut tot mai multe zvonuri cum că cei doi formează, din nou un cuplu, iar apropiații lor sustini că au planuri mari unul cu celălalt.

În urmă cu un an, Brad Pitt și Angelina Jolie luau prin surprindere pe toată lumea, atunci când anunțau că divorțează. La câteva luni după acest anunț, s-au separat și fiecare și-a vazut de viața lui. Și Jennifer Aniston se despărțise de fostul soț, după o căsnicie de trei ani. Iar asta pentru că tensiunile dintre ei erau din ce în ce mai dese. În plus surse din apropierea foștilor soț au dezvăluit că Justin era gelos pe Brad Pitt, iar motivul este simplu. Se pare că în urmă cu câteva luni de divorț, fostul partener de viață al lui Jennifer a găsit mai multe bilețele de dragoste de la Brad Pitt, chiar dacă aceștia se despărțiseră din 2005. Micuțele texte datau de pe vremea când Jennifer și Brad erau încă împreună.

Justin Theroux a știut el ceva în momentul în care a decis să pună punct căsniciei cu Jennifer Aniston. Spunem asta pentru că la scurt timp, după ce Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat, au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri cum că vechea iubire a actorului ar fi reapărut împreună.

Conform informațiilor din presa internațională, cei doi formează un cuplu, însă păstrează acest lucru secret, momentan. Mai mult decât atât, ar fi rămas unul la celălalt de muulte ori, peste noapte. Și cireașa de pe tort abia acum urmează! Se vehiculează că Brad Pitt și Jennifer Aniston și-au planificat deja nunta, care ar urma să aibă loc în Cabo, iar actrița Courteney Cox va fi domnișoara de onoare, iar Bradley Cooper cavaler de onoare. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest