Brigitte Bardot a împlinit 86 de ani. Povestea de viață a actriței care s-a iubit cu peste o sută de femei și bărbați

 

Una dintre cele mai populare actrițe din cinematografia franceză, Brigitte Bardot, împlinește astăzi 86 de ani. Pe lângă succesul colosal în lumea filmului, datorită frumuseții fizice, vedeta a fost o reală „devoratoare” de bărbați și femei pe plan amoros, având peste o sută de cuceriri la activ.

Povestea de viață a lui Brigitte Bardot este una extrem de interesantă și dificilă, atât din cauza personalității greu de înțeles, cât și a trecutului amoros. Actrița s-a născut într-o familie bogată din Paris și a locuit în apropierea Turnului Eiffel. În adolescență a făcut balet și a devenit model, iar la vârsta de 15 ani a ajuns pe coperta revistei „Elle”.

La un an distanță după ce a uluit pe toată lumea cu prezența pe revista consacrată, Brigitte Bardot s-a îndrăgostit nebunește de regizorul Roger Vadim, bărbat cu care părinții eu nu au fost de acord, dar pe care, în cele din urmă, l-au acceptat, după ce aceasta a încercat să se sinucidă.

Cei doi s-au căsătorit, iar la patru ani de la mariaj, Brigitte Bardot avea să devină cunoscută în lumea cinematografiei, atât datorită prestației actoricești, cât și datorită fizicului. Treptat, povestea de dragoste cu regizorul începea să se apropie de final, mai ales că au apărut speculații precum ar fi fost o „veterană” în aventuri, atât cu bărbați faimoși, cât și cu femei extrem de cunoscute, precum Marliyn Monroe.

În cele din urmă, Brigitte a divorțat de Roger Vadim și a intrat într-o relație cu Jean-Louis Trintignant, actorul care s-a despărțit de soția sa pentru a putea fi împreună cu franțuzoaica. Însă povestea de amor nu a durat prea mult, căci actrița l-a părăsit pentru un alt bărbat căsătorit.

Brigitte Bardot l-a părăsit și pe cel din urmă și s-a căsatorit cu Jacque Charrier, căruia i-a dăruit un copil pe care nu și l-a dorit niciodată. Din cauza presiunilor socrilor ei, a fost nevoită să în păstreze, iar băiatul a rămas în custodia tatălui, în cele din urmă.

După ce a renunțat la rolul de mamă, au urmat numeroase aventuri, atât cu femei, cât și cu bărbați, apoi un al treilea mariaj cu germanul Gunter Sachs cu care a stat doar trei ani.

S-a luptat cu depresia

Deși a fost una dintre cele mai iubite actrițe din lume, Brigitte Bardot s-a luptat crunt cu depresia. În 1973 a decis să se retragă din cinematografie, spre uimirea tuturor, dar a rămas în amintirea tuturor ca frumoasa rebelă și teribilă a filmului franțusesc.

În anii ’80, a început să lupte pentru drepturile animalelor și să se implice în salvarea lor, dar a avut parte de numeroase controverse, după ce a fost acuzată de rasism și homofobie, acuzații pe care le-a negat întotdeauna.

Actualmente, starea de sănătate a lui Brigitte Bardot nu este deloc un strălucită, reușind să se deplaseze doar cu ajutorul unui baston. Iar alătuir, în vila din Saint Tropez, îi este cel de-al patrulea soț, Bernard D’ormale, cu care s-a căsatorit în 1992.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest