Brigitte este amenințată de fosta iubită a lui Florin Pastramă: „Mă terorizează lunar cu mesajele”

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte este terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă! Vedeta a făcut publice mesajele de amenințare pe care le primește lună de lună de la femeia agasantă!

Brigitte a ajuns la capătul puterilor! Bruneta a dezvăluit pe contul ei de socializare, că primește constant mesaje de la o domnișoară, care pretinde că ar fi fost fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. Vedeta a arătat publicului textele pe care i le scrie de ceva timp “agresoare”, în speranța că va înceta.

Fosta iubită a lui Florin Pastramă o amenință pe Brigitte

Brigitte a publicat în mediul online câteva capturi de ecran, în care pot fi citite mesajele grave și amenințătoare la adresa brunetei, din partea unei femei care pretinde că ar fi fost iubita soțului ei.

„Asa om sa fii. Te blestem. Că asta meriți. Vezi că mai am mesajele. Cred că uiți ce scrii.”, sunt câteva din mesajele pe care Brigitte le primește din partea presupusei iubite a lui Florin.

Bruneta a mărturisit că, de fapt, domnișoara nu ar fi avut nicio legătură cu Florin Pastramă, ci doar încearcă să profite de pe urma mariajului pe care cei doi îl au.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui...care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani... Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte pe pagina de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest