Brigitte este însărcinată la 43 de ani! În cât timp își va ține copilul în brațe Florin Pastramă

 

Brigitte și Florin Pastramă se află în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți, la câteva luni, după ce fosta soție a lui Ilie Năstase a pierdut o sarcină! Chiar daca vedeta mai are doi copii din căsniciile anterioare, unul dintre cele mai mari visuri ale sale era să rămână însărcinată cu actualul partener de viață și, iată că, minunea s-a produs!

Pentru că a vrut cu îndârjire să aibă un copil cu Florin Pastramă, Brigitte Pastramă a apelat la fertilizarea în vitro, dar din păcate, la scurt timp după inseminare a pierdut sarcina.

În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, declara la momentul respectiv o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă, pentru Click!.

În cadrul unei emisiuni TV, Brigitte Pastramă a fost dată de gol chiar de soțul ei, care a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un copil și că este însărcinată în prima lună. Florin a „scăpat” informația, în direct, datorită entuziasmului pe care îl poartă în suflet că va fi tată pentru prima dată.

Părinți pe cale naturală

După ce a pierdut sarcina, Brigitte Pastramă a ales să renunțe la fertilizările în vitro și să încerce să devină mamă pe cale naturală, iar acum și-au văzut visul împlinit, după ce Dumnezeu le-a ascultat rugile.

Când își vor tine copilul în brațe pentru prima dată

Peste opt luni de zile, Brigitte și Florin Pastramă își vor strânge la piept copilașul pentru prima oară și sunt nerăbdători ca acel moment să sosească odată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest