Brigitte Pastramă a dezvăluit de ce vrea să se mute definitiv în Dubai: ”Sara să studieze într-o țară în care să nu aibă acces la alcool!”

 

Brigitte Pastramă este hotărâtă să-și schimbe radical viața și să se mute din România pentru binele copiilor săi. Vedeta este dispusă să renunțe la confortul pe care l-a obținut cu mult efort de-a lungul anilor pentru a-i oferi fiicei sale, Sara, un viitor strălucit, ferit de tentațiile din București. Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Brigitte Pastramă a dezvăluit persoana care îi pune bețe în roate și motivul pentru care nu i se permite să intre în propria sa casă din Dubai.

Bruneta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în legătură cu casa din Dubai. După finalizarea lucrărilor de renovare, un inginer necunoscut i-a interzis accesul în locuință și a declarat că inspecția nu a fost efectuată corespunzător. După ce au terminat de spart a venit un inginer pe care nu l-am văzut în viața mea. A zis să iasă toată lumea afară, că noi nu ne-am făcut inspecția. Probabil că voia să iau de la el muncitori. Mi-a închis casa. Eu în momentul în care mi-am cumpărat mobila, am întrebat dacă se rezolva și mi-a garantat, am mail că pot să renovez. Pentru chestia astăzi mi-au zis că nu sunt de acord să mai deschidă casa. Eu nu mai cred pentru că deja m-au mințit de 20 de ori.”, a declarat Brigitte Pastramă, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Motivul real pentru care Brigitte Pastramă dorește să părăsească România este legat de dorința ei de a proteja fiica, Sara, de influențele negative din țara noastră. Eu nu o fac pentru mine. Eu m-am acomodat cu ideea. O fac pentru copiii mei. Eu renunț la confortul meu din România, la mașinuța mea, la niște condiții mult mai mici, pentru că eu vreau ca Sara să studieze într-o țară în care să nu aibă acces la alcool.”, a mai precizat vedeta din showbiz-ul românesc


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest