Brigitte Pastramă, amenințată și șantajată de Raluca Podea: “Ai caracter zero. Te distrug!”

 
+2 click pentru
galerie

După ce Raluca Podea a lansat o serie de acuzații la adresa soților Pastramă, Brigitte nu a putut sta deoparte și a publicat un mesaj pe care l-a primit chiar din partea blondinei, care a șantajat-o și a amenințat-o!

Brigitte Pastramă și Raluca Podea sunt, din nou, la cuțite! Actuala și fosta lui Pastramă au scos cele mai puternice arme pe care le au în posesie și au început un război, fără precedent! După ce Raluca Podea a lansat o serie de acuzații dure la adresa soților Pastramă, Brigitte a răbufnit și a postat pe contul său de socializare o captură cu mesajul în care blondina a amenințat-o și a șantajat-o.

Deși mesajul dăinuie de o bună bucată de timp în telefonul lui Brigitte, aceasta a mărturisit că nu a avut niciodată intenția de a-l face public. Asta, desigur, până a văzut cu câtă ură se năpustește Raluca Podea asupra familiei sale.

Astfel că, soția lui Florin Pastramă s-a văzut nevoită să își facă dreptate și să demonstreze că tot ce insinuează blondina, sunt doar niște minciuni, iar singura victimă din ecuația asta este chiar ea.

“Dacă erai o femeie, discutai cu mine normal, cum ai făcut când erați la filmări la Reșița. Asta denotă că ai caracter zero și pe unde te prind, te tund... Să te uiți pe poze sa vezi ce mă ruga ăla să vorbesc de el pe la TV. (...) Mie nu mi-a cumpărat nimic și demonstrez asta. Aștept să vorbim, altfel te distrug!” este o parte din mesajul trimis de Raluca Podea, lui Brigitte Pastramă. Mesajul integral îl puteți citi în imaginea de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest