Brigitte Pastramă, criză de nervi în plin scandal cu propriul fiu! Ce a făcut-o să își iasă din minți/ VIDEO

 

Stresul a atins cote maxime pentru Brigitte Pastramă, după ce a fost jefuită de propriul fiu! Nu a mai rezistat și a răbufnit! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro arată clar de ce şi-a ieşit din minţi bruneta!

După o săptămână grea în care Brigitte Pastramă a avut parte de un adevărat scandal cu fiul ei, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe brunetă în toane nu foarte bune. Stresul și problemele din ultima vreme i-au pus capac brunetei.

Paparazzii Spynews.ro i-au filmat pe Brigitte și pe Florin Pastramă în timp ce au iesit la cumpărături. Ambii serioși și tăcuți au intrat cu un coș gol în magazin, apoi au ieșit cu mai multe produse necesare afacerilor lor.

Florin Pastramă a pus toate produsele achiziționate în portbagajul mașinii, după care au demarat spre următoarea locație. Cei doi au ajuns la shaormeria pe care o dețin, însă la fel de tensionați și supărați.

Fără să stea pe gânduri, Brigitte s-a pus pe treabă, cu speranța că va mai uita din durerea cauzată de fiul ei, însă orice lucru din jur părea că o nemulțumește. Astfel că bruneta a început să își certe soțul și un angajat. La un moment dat, Florin Pastramă s-a îndepărtat de ea și a început să își servească clienții la aparatul de înghețată. La scurt timp a venit și soția lui care s-a delectat cu o înghețată. Probabil în încercarea de a se relaxa și de a uita de stresul din ultima vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest