Brigitte Pastramă, gest demn de lăudat! A adoptat un bătrân fără adăpost, după ce a fost dat afară din casă de propria nepoată!

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă a demonstrat că în ciuda tuturor bunurilor pe care le are, nu a uitat să fie om! Soția lui Florin Pastramă a sărit în ajutorul unui bătrân rămas fără adăpost, după ce nepoata lui l-a bătut cu brutalitate și l-a dat afară din casă, în plină pandemie de coronavirus.

Brigitte Pastramă a făcut un gest demn de lăudat, în cursul zilei de miercuri, chiar de Bunavestire. Aflată în fast-food-ul pe care îl deține, în timp ce dezinfecta localul, bruneta a zărit pe geam un bătrân care abia mergea, sprijinit de un baston și care avea în posesie o pătură și o pungă.

Mirată de faptul că un om de vârsta lui mergea pe străzi, dată fiind Ordonanța Militară care interzice persoanelor în vârstă, să iasă din locuințe, după ora 13:00, Brigitte a stat cu ochii pe el, pentru a vedea ce se întâmplă. După ce preț de câteva minute, a fost ignorat de toți angajații care lucrau în magazinele, în vitrinele cărora, bărbatul a bătut de zor, pentru a cerși ajutorul cuiva, bruneta a intervenit și l-a întrebat ce a pățit.

Brigitte a aflat că Nea Petrică, în vârstă de 78 de ani, fusese dat afară din casă de către nepoata sa, care l-a bătut, motiv pentru care a luat străzile Bucureștiului la pas, pentru a găsi un loc unde să poată popsi.

Am traversat strada si l am intrebat daca pot sa l ajut cu ceva. Cu lacrimi in ochi, mi a spus ca ii este frig, si vrea doar sa si odihneasca putin piciorele intr un loc. Apoi a spus ca nepoata lui l a batut si l a scos din casa, dar se intoarce mai tarziu si incearca sa intre acolo, dar a fost si acum nu e nimeni." a scris Briggite.

Fără să stea pe gânduri, Brigitte Pastramă și-a oferit ajutorul și l-a sunat imediat pe soțul său, ca să-l ducă pe bătrân la casa pe care a cumpărat-o în urmă cu un an, cu gândul de a construi în zonă un bloc. Odată ajunși la locație, Brigitte a contactat-o și pe soacra sa care s-a ocupat de hrana bătrânului, iar în zilele ce urmează o să îi creeze condiții mai bune de trai, pentru a nu reveni pe străzi.  

„Din pacate nu sunt cine stie ce conditii, soacra mea i a incalzit mancare si i a pus o perna si lenjerie, o geaca griasa, i am pus o salteluta, scaune, un calorifer, maine aduc un radio. Nu este apa acolo, dar cred ca e mai mult decat sub cerul liber, si cu atat de mare risc de comtaminare, mai ales pentru cei de varsta lui.....
Voi cum reactionati cand vedeti oameni batrani , neputinciosi, in vremea asta, pe strada?”,
 a scris Brigitte în dreptul pozelor cu bătrânul sărman. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest