Brigitte Pastramă, promisiuni emoționante pentru soțul ei. „Îmi pare rău, Florin..."

 


Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Brigitte și Florin Pastramă au fost la un pas de divorț. Cei doi soți nu au rezistat prea mult timp departe unul de celălalt, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată. Vedeta i-a făcut afaceristului mai multe promisiuni după împăcare.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Brigitte Pastramă i-a mărturisit soțului ei că regretă tot ce a făcut. Cu atât mai mult, vedeta i-a promis lui Florin că nu îl va mai „umili” niciodată, pentru că nu vrea să mai sufere, iar totodată pentru că bărbatul de lângă ea nu merită un astfel de comportament.

Brigitte Pastramă susține că nu știe să se comporte cu un bărbat, dar i-a promis soțului ei că va învăța pe viitor, dar nu pentru oamenii de care ar fi fost judecată, ci pentru Dumnezeu.

„Îmi pare rău, Florin. Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată, asta nu pentru că vreunul dintre acei oameni care m-au judecat merită lucrul ăsta, ci pentru că Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine, pentru că nu vreau eu să mai sufăr, pentru că am suferit, pentru că nu meriți să mă comport așa. Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat”, a mărturisit Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest