Brigitte Pastramă pusă la zid de propriul fiu! Ce s-a întâmplat în noaptea jafului, de fapt: „M-a scos desculț în curte”/ VIDEO

 

După ce a fost acuzat de propria mamă că i-a vandalizat locuință și i-a furat mașina, fiul lui Brigitte Pastramă a făcut primele declarații despre situația în care se află și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea jafului!

Brigitte Pastramă a obținut un ordin de restricție împotriva fiului său, acuzându-l de un comportament neadecvat din cauza consumului de droguri. Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit că l-a scăpat de sub control pe Robert, încă de la vârsta de 14 ani, când a intrat prima dată în contact cu substanțele interzise.

Problemele dintre cei doi au atins apogeul în momentul în care Brigitte a sesizat că îi lipsesc mai multe obiecte de valoare din casă, cât și mașina din fața locuinței. Bruneta susține că s-a ajuns și la violență fizică din partea fiului său, astfel că a fost nevoită să alerteze autoritățile și să îl dea afară din casă.

Versiunea lui Robert Sfăt sună cu totul și cu totul altfel. Fiul lui Brigitte a mărturisit că cea care a avut un comportament agresiv ar fi fost chiar ea, iar victima în toată situația este el.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a declarat Robert pentru reporterii Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Robert Sfăt a vorbit și despre relația lui cu Ilie Năstase, asta după ce Brigitte a declarat că motivul divorțului ei de fostul mare tenismen au fost vizitele dese la Poliție din cauza fiului său.

Potrivit spuselor lui Robert, Ilie Năstase s-a comportat ca un adevărat tată și a avut grijă de el și după divorțul de Brigitte. Fiul brunetei o acuză de faptul că nu a știut să îl încurajeze atunci când a avut nevoie, ci din contră, l-a pus la pământ întotdeauna.  

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic. Florin, mereu cand a fost vreo discuție de genul, a încercat să aplaneze conflictul. De la bunica mea am învățat să nu ridic mâna la vreo femeie”, a mai mărturisit fiul lui Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest