Brigitte s-a ridicat și a plecat cu scandal dintr-o emisiune, după ce Raluca Podea a intrat în direct: „Este sub nivelul meu”

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul de proporți dintre Brigitte și Raluca Podea a atins apogeul, în cursul serii de luni, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”! După ce blondina a intrat în direct, bruneta s-a ridicat și a plecat cu mare tam-tam din platoul lui Capatos.  

În emisiunea de la Antena 1 s-a lăsat cu scandal, după ce Raluca Podea a intrat în transmisiune directă, în timp ce Brigitte și Florin Pastramă se aflau pe canapeaua lui Capatos.

Bruneta a vorbit despre conflictul pe care îl are cu fosta soțului ei, mărturisind că a fost hărțuită și amenințată de aceasta.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (...) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (...) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subeictul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a spus Brigitte.

Florin Pastramă a intervenit și a ținut să precizeze că acuzațiile Ralucăi Podea nu sunt fondate, iar asta pentru că și-a plătit toate datoriile despre care fosta iubită menționează acum.

„Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (...) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show”, a explicat Florin.

Brigitte a plecat cu scandal, după ce Raluca Podea a intrat în direct

Contactată telefonic, Raluca Podea și-a exprimat și partea ei de adevăr, lucru care a scos-o din sărite pe Brigitte. Mai mult de atât, fosta lui Pastramă chiar i-a adresat și niște cuvinte destul de dure brunetei.

„Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a spus Raluca.

Sătulă până peste cap de acuzațiile și cuvintele urâte încasate din partea Ralucăi Podea, Brigitte s-a ridicat și a părăsit platoul emisiunii „Xtra Night Show”.

„Eu nu mă prostituez. Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!”, a exclamat Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest