Brigitte Sfăt a răbufnit: „ Acest verset este pentru toți ''frații'' care au aruncat cu pietre-n mine!”

 

Bruneta nu uită și nu iartă! Dovadă în acest sens este și ultima sa postare în mediul online, una cu conotații religioase.

 

La începutul acestei veri, Brigitte Sfăt a trecut prin momente mai mult decât tensionate în căsnicia cu Florin Pastramă. Problemele din mariaj au devenit publice, după ce omul de afaceri i-a adresat cuvinte grele în plină stradă, în urma unui scandal monstru provocat, din câte se pare, de gelozia acestuia după ce vedeta a avut o ținută provocatoare la întâlnirea cu tatăl fetei ei. De altfel, s-a vorbit despre divorț între cei doi, cu subiect și predicat.

 

În cele din urmă, soții Pastramă au reușit să-și regleze din mers mariajul, iar acum par mai fericiți ca niciodată. Totuși, Brigitte nu i-a uitat pe cei care au militat pentru despărțire și, cel mai probabil, au turnat vorbe urâte despre ea la urechea lui Florin Pastramă. Pentru aceștia, frumoasa brunetă a avut un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

 

''Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați, și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura. Acest verset este pentru toți ''frații'', care te-au îndemnat să te desparți de mine, și au aruncat cu pietre în mine'', a scris Brigitte Sfăt pe rețelele de socializare.

 

Acum, totul pare să meargă perfect în interiorul cuplului, văzut din ce în ce mai des la evenimentele mondene, ambii parteneri fiind cu zâmbetul pe buze. Un hint în acestă direcție, cea a împăcării, este reprezentat și de cadoul făcut de omul de afaceri soției lui: o mașină al cărui preț se învârte în jurul sumei de 100.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest