Brigitte Sfăt, la un pas de moarte: "Scuipam sânge. Nu am crezut că mai prind dimineaţa!"

 
+2 click pentru
galerie

Clipe de groază pentru Brigitte Năstase! A fost la un pas de moarte şi numai o minune a făcut ca ea să treacă peste o mare cumpănă din viaţă. Soţia lui Ilie Năstase a fost extrem de bolnavă, a stat internată şi a crezut că nu se va mai trezi a doua zi, dar şi-a revenit miraculos.

"Am zis că o să mor, nu am crezut că mai prind dimineaţa şi scuipam sânge, tot mai mari cheaguri de sânge. Mi-am dorit cu ardoare să trăiesc când am aflat cât de bolnavă sunt," a declarat Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Soţia lui Ilie Năstase, Brigitte a trecut razant pe lângă moarte! Durerile insuportabile au trimis-o la spital, unde şi-a făcut investigaţii complexe. Diagnosticul a fost crunt!

"Mi-au spus că am apă la plămâni şi am plecat. Am plecat să mănânc că nu mâncasem toată ziua şi când m-am întors erau foarte speriaţi, mi-au pus branulă. Mi-au spus că o oră să nu mă mai mişc deloc că erau două cheaguri unul după altul şi obturau. Oricum aveam infarct pulmonar de cinci zile. Şi aveam cheaguri multe la plămâni dar erau mici şi că am avut noroc că am trăit. Mai era un cheag pe traseu şi un cheag care obtura deja vena," a mai spus Brigitte.

Embolie pulmonară, apă la plămâni şi infarct pulmonar! Medicii i-au spus Brigittei că dacă mai întârzia un pic, s-ar fi întâmplat o tragedie!

"Îmi dădeau şi un antibiotic foarte puternic ca să nu se suprainfecteze plămânul care nu mai funcţiona şi au zis că încet încet o să îşi revină. Eu în timpul ăsta m-am rugat foarte mult la Dumnezeu pentru că am doi copii pe care trebuie să îi cresc. Şi mi-era foarte greu. Mă gândeam ce se va întâmpla cu ei în momentul în care voi muri. Am crezut că Dumnezeu va fi de partea mea, lucru care s-a şi întâmplat," a mai spus soţia lui Ilie Năstase.

A stat internată o săptămână, timp în care a urmat un tratament puternic. Semnele au fost îmbucurătoare: Brigitte se vindecă, iar alături în toată perioada grea i-au fost persoanele cele mai dragi.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest