Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații după ce au fost plasați sub control judiciar, din cauza comercializării măștilor contrafăcute! VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, după ce au fost plasați sub control judiciar, din cauza comercializării măștilor contrafăcute. Soții Pastramă au oferit detalii despre problemele legale cu care se confruntă la momentul actual și despre cum au de gând să gestioneze situația în continuare.

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns pe mâna Poliției, zilele trecute, din cauza acuzațiilor pentru contrafacerea și distribuirea unor măști de brand pentru care nu aveau autorizație, motiv pentru care au fost plasați sub control judiciar de judecători.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au vorbit deschis despre situația complicată în care se află. Cu ochii în lacrimi, bruneta a mărturisit că tot ce li se întâmplă este doar un efect al faptului că s-au îndepărtat de Dumnezeu prin expunerea și fala cu bunurilor materiale în reality-show-ului „Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars.

„Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat.”, a spus Brigitte Pastramă.

Cât despre acuzațiile aduse, Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut că au comis o ilegalitate, însă fără voia lor, dat fiind că nu știau că nu au voie să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră.”, a mai spus Brigitte Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest